2023-09-07

Geslaagd!!!

20230906_162026 diploma.jpgHet is alweer een paar weken geleden dat ik de uitslag van het examen ontving. Ik ben nu niet meer ‘gewoon’ Personal trainer, ik ben een Henselmans Certified Personal Trainer🎉🎉.

Inmiddels heb ik al een aantal diploma’s op zak. Én jaren praktijkervaring. Want dat is waar het uiteindelijk om draait. Geen klant is hetzelfde. Wat voor de een werkt, kan voor een ander geen of een averechts effect hebben. Lichaamsbouw, eet- en slaappatroon, mate van stress. Veel factoren hebben invloed op hoe iemand beweegt, traint en progressie maakt.
Alle eerdere opleidingen gaven mij de noodzakelijke kennis om mijn klanten te begeleiden. Toch wilde ik graag dieper de theorie in duiken. En die diepgang heb ik gekregen!

9 maanden lang wekelijks een uitgebreide module over voeding en training, video’s, Q&A’s, praktijkdagen. Super leerzaam en direct toepasbaar. 
Ik zal vast nooit klaar zijn met leren. Maar voorlopig heb ik dankzij de Henselmans PT cursus een naslagwerk waar ik nog jaren mee vooruit kan💪!

Mirjam - 17:21:52 | Een opmerking toevoegen